Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Τευχος 3:Οι λυκοι του Ονταριο

Στο τριτο αυτο τευχος εχουμε μια ιστορια με τον λοχαγο Μαρκ.Στο φρουριο των λυκων του Ονταριο φτανει  ενας ανιχνευτης ο λοχιας Κενταλ.Ο λοχιας λεει στον Μαρκ οτι στην οχθη της λιμνης θα τον περιμενει ενας πατριωτης που θα του δωσει ενα συμαντικο μυνημα.Ο Μαρκ χωρις να χασει καιρο Φευγει για να συναντησει αυτο τον πατριωτη.
Ο Μαρκ πηγαινει με μια βαρκα να παρει τον αγνωστο αυτον πατριωτη ο οποιος ειναι μαζι με τον γιο του.Κοντα εκει ομως βρισκεται και μια αγγλικη περιπολος η οποια παιρνει ειδηση τον σαματα που κανει αυτος ο αγνωστος  και επιτιθενται κατα του λοχαγου Μαρκ!

Ο Μαρκ ομως καταφερνει και ξεφευγει απο τους Αγγλους και μαζι με τον αγνωστο αντρα και τον γιο του σταματουν σε μια ταβερνα για να ξεκουραστουν.Σε ολη ομως την διαδρομη ο μικρος προσπαθουσε να πει κατι στον Μαρκ αλλα παντα τον σταματουσε ο πατερας του.

Στην ταβερνα ομως ο μικρος εκανε την υστατη προσπαθεια και πριν ο Μαρκ τον ακουσει,ο αγνωστος με την βοηθεια του ταβερνιαρη,ριχνουν αναισθητο τον Μαρκ!
Μετα απο μια αγρια συμπλοκη με τους Αγγλους (τους οποιους ειχε ειδοποιησει ο ταβερνιαρης) ο Μιστερ Μπλουφ και ο Θλιμμενος Μπουφος που απο την αρχη ακολουθουσαν τον Μαρκ κρυφα,καταφεραν να γλυτωσουν τον Μαρκ απο την παγιδα.

Ο μικρος λοιπον λεει στον λοχαγο Μαρκ οτι τον πραγματικο πατερα του τον ειχαν συλλαβει οι Αγγλοι και αυτος που ηταν μαζι του στην λιμνη ηταν πρακτορας των Αγγλων!Ο μικρος εξηγει οτι ο πατερας του κρατουσε ενα μπαστουνι το οποιο ακουσε οτι πρεπει να το παραδωσει στον αρχηγο των λυκων του Ονταριο.Ετσι λοιπον ο Μαρκ μαζι με τους φιλους του ξεκιναει την αναζητηση του μπαστουνιου αλλα και του πατερα του μικρου.

Αφου ο Μαρκ βρισκει το μπαστουνι πηγαινει κρυφα στην επομενη πολη που υπαρχει μια αγγλικη φρουρα.

Αφου λοιπον ανεβαινει λαθραια στην αμαξα του Αγγλου διοικητη,μαθαινει οτι τον Περκινς τον εχουν στα χερια τους οι ινδιανοι Πεκοτ που ειναι συμμαχοι με τους Αγγλους.

Ο Μαρκ χωρις να χασει καιρο ειδοποιει τους λυκους του.Η μαχη που θα δωσει με τους Ινδιανους και τους Αγγλους θα ειναι μεγαλη!

Ο Περκινς δεν μαρτυραει το μυστικο που σκοπευε να δωσει στους πατριωτες και ετσι οι Αγγλοι τον αφηνουν στα χερια των Ινδιανων.

Οι λυκοι του Ονταριο ομως δεν εχουν πει την τελευταια τους λεξη.Με μια δυναμικη μαχη καταφερνουν τελικα να παρουν πισω τον Περκινς και να εκμηδενισουν τους εχθρους τους.
Ετσι λοιπον αφου ολοι μαζι γυριζουν στο φρουριο,ο Περκινς δειχνει το μυστικο που εκρυβε το μπαστουνι!

Ολη την λιστα με τα ονοματα των πατριωτων της περιοχης.Ετσι λοιπον οι λυκοι του Ονταριο καταφεραν να μην πεσει στα χερια των Αγγλων ενα τετοιο σημαντικο μυνημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου