Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Tευχος 5:Ο κολπος της βροντης




Στις οχθες της λιμνης Ονταριο εχει ξεσπασει μια μεγαλη καταιγιδα.Οι τρεις ηρωες μας -ο λοχαγος Μαρκ,ο Μιστερ Μπλουφ και ο Θλιμμενος Μπουφος - γυρνωντας απο μια περιπολια ψαχνουν να βρουν ενα καταφυγιο για να γλυτωσουν απο την μπορα.Ξαθνικα ομως ακουν εναν εκοφαντικο θορυβο και βγαινωντας απο την σπηλια βλεπουν ενα καικη να τσακιζεται στα βραχια. Ο Μαρκ με αυτοθυσια βουταει στα νερα να σωσει το πληρωμα αλλα το μονο που καταφερνει ειναι να βγαλει εναν μονο επιζωντα.

Ετσι λοιπον οταν η καταιγιδα κοπαζει ,οι τρεις φιλοι μας με τον αγνωστο ξεκινουν για το φρουριο Ονταριο.
Μετα απο λιγες μερες φτανει στο φρουριο ενας πατριωτης:ο Περκινς.
Ο περκινς λοιπον μεταφερει στον λοχαγο Μαρκ το μυνημα οτι στις οχθες της λιμνης εχει συγκεντρωθει μεγαλη δυναμη Αγγλων οι οποιοι ειναι ετοιμοι να επιτεθουν στο φρουριο.Και οτι καπου κατασκευαζουν κανονια για αυτη την επιθεση.Ο Μαρκ λοιπον με τους Λυκους του θα πρεπει να ανακαλυψει που γινονται αυτα τα κανονια.Και ισως ο ναυαγος που εσωσε την προηγουμενη μερα ξερει να τους πει.


Πηγαινωντας ομως να τον ανακρινει ο Μαρκ μαθαινει οτι ο ναυαγος το εσκασε απο το φρουριο,και οτι εχει χαθει και η Μπετυ μαζι του.Το προηγουμενο βραδυ ο ναυαγος καταφερε να ξεφυγει απο το φρουριο και η Μπετυ που τον καταλαβε αρχισε να τον παρακολουθει.


Ετσι λοιπον ξεκινωντας να βρει τα ιχνη τους ο Μαρκ βρισκει τον ναυαγο ο οποιος κραταει αιχμαλωτη την Μπετυ και την ωρα που απομακρυνεται με το καικη και την συμμορια του λεει στον Μαρκ για την υπαρξη ενος ναυπηγειου που κατασκευαζουν τα μεγαλα κανονια.
Ο Μαρκ το μονο που εχει να κανει ειναι να μαθει που!
Πηγαινοντας σε μια ταβερνα στο επομενο χωριο,Ο Μαρκ βρισκει τον Χαλκοκεφαλο απο τον οποιο καταφερνει να παρει καποιες πληροφοριες.


Τα κανονια κατασκευαζονται στον κολπο της Βροντης!
Ετσι λοιπον ο λοχαγος Μαρκ επιστρεφει στο φρουριο,συγκεντρωνει ολη την δυναμη των λυκων του Ονταριο  και ξεκιναει για τον κολπο της Βροντης!Εκει βρισκεται το ναυπηγειο που πρεπει να καταστρεψει,εκει βρισκεται και η αγαπημενη του Μπετυ..

Η μαχη που πρεπει να δωσουν οι πατριωτες ειναι ανιση.Οι Αγγλοι φρουρουν καλα τον κολπο,εχουν μεγαλες δυναμεις και περιμενουν και την επιθεση των Λυκων οποτε ειναι καταλληλα προετοιμασμενοι.Ομως ο λοχαγος Μαρκ με ενα τεχνασμα καταφερνει να εισχωρησει στο Αγγλικο στρατοπεδο και να ελευθερωσει την Μπετυ!
Η μαχη ξεκιναει.Πατριωτες και Αγγλοι δινουν μεγαλο αγωνα.
Ο ιρωισμος ομως των πατριωτων και η δυναμη των λυκων του Ονταριο ειναι ικανα να κερδισουν οποιαδηποτε μαχη.Ετσι,οταν η Μπετυ ελευθερωνεται και τα κανονια καταστρεφονται οι φιλοι μας επιστρεφουν πισω στο φρουριο τους.

ΝΙΚΗΤΕΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου