Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Επεισοδιο Ά:Το σπαθι των Παγων




Η ιστορια λαμβανει μερος σε μια φανταστικη χωρα,το Αργκααρ,μια περιοχη που ηταν υπο την κυριαρχια του κακου πριγκηπα της Ομιχλης,ενος κατοικου της Κοιλαδας της Ομιχλης,ο οποιος επρεπε να φοραει μια ειδικη μασκα για να μπορει να παιρνει σαρκα και οστα!
Ο μονος τροπος για να νικηθει ειναι απο το Σπαθι των Παγων το οποιο πρεπει να καρφωθει στην εισοδο της Κοιλαδας ωστε ο Πριγκηπας να μην μπορει να βγει!Και μονο ενας τα εχει καταφερει:ο Αλφ!


Ο Αλφ ομως ζει σε μια αλλη διασταση απο αυτην του Αργκααρ και ετσι ο σοφος Γιορ στελνει τον Μποζ με τον διαστημικο μεταφορεα να φερει πισω τον Αλφ!Ο χαζουλης Μποζ ομως μπερδευει τις διαστασεις και βρισκεται αθελα του στο Μικυ Σιτυ την παραμονη των Χριστουγεννων!


Αυτο ηταν!
Μια τρελή και επικίνδυνη περιπέτεια ξεκινάει για το γνωστό δίδυμο. 
Μια περιπέτεια που θα τους πάει σε έναν περίεργο κόσμο, θα  συναντήσουν γοητευτικές βασίλισσες, θα εξημερώσουν άγρια σκυλιά, θα πετάξουν με τεράστια πουλιά, θα περπατήσουν πάνω σε ουράνια τόξα, θα κερδίσουν τη φιλία ενός σπουδαίου τοξότη και της αρκούδας του, θα χαθούν στα αυτιά ενός γίγαντα, θα καβαλήσουν έναν δράκο που δεν υπάρχει και θα βρούνε το Σπαθί των Πάγων.



Μπορειται να διαβασετε παρακατω τα 3 κεφαλαια του επεισοδιου "Το σπαθι των Παγων"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου